Naar de inhoud springen

About me


Welkom bij Project me. Fijn dat je eens langskomt op de about me pagina! Jullie zijn vast benieuwd wie het brein achter deze blog is, niet waar?

Wie ben ik?

Ik vraag het me dagelijks af, maar ondanks dat blijft het antwoord fluïde. Wie ik ben is meer dan mijn naam, geslacht of afkomst. Wie ik ben gaat om mijn identiteit, waarden, normen, prioriteiten en persoonlijkheid. Allemaal dingen die veranderlijk zijn. Dat geldt ook voor jou.

Om ergens te beginnen heet ik Kayleigh. Ik ben een 22-jarige studente met een aanslepende identiteitscrisis. Ik groeide op in een gescheiden multicultureel gezin. Je begrijpt dat ik in allerlei richtingen getrokken en geduwd werd. In mijn jeugd liet ik mezelf vaak labelen door anderen. Ik was een schim van wie ik wilde zijn en een kopie van leeftijdsgenoten. Dat kan voor sommige onder jullie wel bekend in de oren klinken.
Ik besloot om mijn eigen identiteit te ontwikkelen. Niet gefocust op wie ik ben maar vooral op wie ik wil zijn. Dat kunnen jullie ook doen met de hulp van mijn blog.

Ik weet niet of je het weet, maar de voortdurende overload aan informatie en stimuli bemoeilijken jouw identiteitsontwikkeling. Ik geloof dat ik je daarbij kan helpen. Op deze blog vind je tips, tricks en to-do’s om jezelf te ontwikkelen tot wie je wil zijn. Persoonlijkheidstypes, zelf-hulpboeken, diepgaande vragen en introjectie zijn geen mysteries meer voor mij. Op het einde van deze rit zijn het ook geen mysteries meer voor jou.


Buckle up and enjoy the ride!